A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

Новини

28 жовтня: День визволення України від фашистських загарбників

У закладах культури Кожанської громади відзначили 77-у річницю вигнання нацистських окупантів із України. В цей день вшановують українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів, будучи в лавах Червоної армії або Української повстанської армії. 

17:50 28.10.2021

У Яхнівському закладі культури відбулося свято день кухаря та кулінара

Щорічно 20 жовтня святкується професійне свято Міжнародний день кухаря та кулінара. У Яхнівському закладі культури відбулося свято до дня кухаря. Проведена репетиція колективу,,Чиста криниця".Учасники співали пісні, і приготували страви які присвятили Міжнародному дню кухаря.

08:42 20.10.2021

Осіння толока у Скригалівському закладі культури

Ця толока не перша і далеко не остання. Ми і надалі опікуватимемося благоустроєм нашого села, щоб зробити ще гарнішим та охайнішим. I запрошуємо небайдужих мешканців завзято попрацювати разом. Зараз природа справляє свій казковий oсінній бал, загорнута в дивні кольори. Тож насолоджуймося неповторною красою золотої осені а разом з тим впорядкованими вулицями, парками, скверами. Життя в селі неможливе без взаємоповаги один до одного. Вчасно скошена трава перед парканом, прибране листя, сміття - це найменше, що ми можемо зробити один для одного. Кожному з нас приємно проходити повз охайні двори. А суспільне життя неможливо без суспільних договорів. Дотримання певних принципів та правил допомагає зробити наше життя зручним, безпечним та приємним - а це до вподоби кожному. А якщо згуртувавшись невеликою класною командою, працювати одне задоволення. Скажу по секрету, що дорослі як діти бачать також у всьому позитив.

08:17 19.10.2021

Увага конкурс!

Відділ освіти, культури, молоді і спорту Кожанської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Кожанського закладу ЗСО I-II (Фастівський р-н, смт.Кожанка, вул. Шкільна, 1).

14:32 18.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень