A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ФІНАЛЬНОГО ЕТАПУ XIІІ МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Дата: 27.04.2023 14:12
Кількість переглядів: 20

 

 

4 лютого 2023 року в усіх обласних центрах і місті Києві відбувся фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який дає можливість молодому поколінню вкотре звернутися до поетичного спадку Великого Кобзаря, продемонструвати високий рівень своєї творчості.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.04.2023 № 471 «Про нагородження переможців ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» визначено учасників, які отримали відзнаки І-ІІІ ступеня.

Відзнаку І ступеню отримала РИБИТВА ВІКТОРІЯ ВІКТОРІВНА, учениця 7 класу Кожанської гімназії з початковою школою, стала переможницею IV (Всеукраїнського) етапу XІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Відділ освіти, культури, молоді і спорту Кожанської селищної ради щиро вітає Вікторію з перемогою у Всеукраїнському етапі й бажаємо наснаги, творчих звершень, успіхів у вивченні й популяризації державної мови, національної культури та творчості видатних українських письменників. 
Нехай перемога в цьому конкурсі додасть наснаги, упевненості у своїх силах і можливостях та підсилить жагу до нових перемог, творчих звершень на благо України!

Кожанська громада пишається переможницею фінального етапу XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Велика вдячність наставнику, який запалив рідним словом українське юне серце.
Наснаги, життєтворчості й нових перемог!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень