A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!!

Дата: 28.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 13

 

День Конституції України

 

    "Нашій Конституції сьогодні виповнюється 27 років. Записані у ній у 1996 році слова перестали бути історією – вони стали для українців по-справжньому життєвими і нагальними: слова про право на життя і свободу, честь і гідність, про ціну нашої землі", - зазначив глава держави сьогодні.

     Він зауважив, що нікому в Україні вже не треба пояснювати значення слова "суверенна".

    "Жоден українець більше ніколи не сприйматиме закарбовані в ній права та свободи як щось дане нам зверху. Вони сьогодні виборюються у важкій боротьбі самопожертвою та життями. Наша Україна. Суверенна. Незалежна. Демократична. Правова. Була, є і буде", - наголосив Президент.

     «Бути українцем – отже, боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов'язань. Зараз ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією. Ми всією нацією стали на захист рідної землі. Щиро вірю, що наступний День Конституції ми зустрінемо під мирним небом, у теплому колі рідних та друзів», - голова Кожанської селищної ради Володимир Сажко.

                                                                  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень