A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

Майстре-клас "Виготовлення новорічної іграшки з фетру"

Дата: 24.10.2023 15:42
Кількість переглядів: 13

 

Новий рік наближається зі стрімкою швидкістю. Ось в будинку вже приємно пахне імбирними пряниками, веселощами і чарами. Головною гостею свята є ялинка. Неважливо, яка вона буде, жива чи штучна, процес її прикраси завжди таїть в собі загадковість і теплоту. В якості прикрас використовуються звичайні скляні або пластикові іграшки.

Але якщо проявити фантазію, можна пошити ялинкові іграшки з фетру своїми руками перетворювати ялинку, надівши на неї абсолютно новий наряд, виконаний власноруч. Пропонуємо пошити яскраві барвисті новорічні іграшки з фетру.

Серед достоїнств ялинкових іграшок з фетру своїми руками є їх барвистість, унікальність, простота виготовлення, можливість робити прикраси будь-якої складності. Ручна робота завжди цінувалася. Також варто згадати про душу і теплоту, які людина вкладаєте в кожний виріб. До того ж це прекрасний подарунок до свята. А ще це можливість надовго зайняти дітей.

24 жовтня 2023 року на базі Півнянської гімназії з початковою школою відбувся майстер-клас "Виготовлення нворічної іграшки з фетру".
Своїм досвідом, творчим натхненням поділилася вчитель трудового навчання Півнянської гімназії з початковою школою Сініченко Тетяна Юріївна.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень