A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

Спортивні змагання з настільного тенісу, шашок та шахів серед збірних команд 7-9 класів закладів загальної середньої освіти Кожанської селищної ради

Дата: 15.12.2023 11:51
Кількість переглядів: 10

 

14 грудня 2023 року на базі Триліської гімназії з початковою школою відбулися спортивні змагання з  настільного тенісу, шашок  та шахів серед збірних команд 7-9 класів закладів загальної середньої освіти Кожанської селищної ради. Мета змагань - зміцнення здоров’я дітей та підлітків; підвищення якості навчальної, виховної роботи, пропагування здорового способу життя в закладах освіти громади; розвитку настільного тенісу, шашок і шахів у громаді. 

На цих нелегких, але захоплюючих змаганнях юним спортсменам вдалося проявити себе з найкращого боку. Вони гідно виступили і довели, що кращі. 

 У змаганнях з настільного тенісу серед хлопців перше місце виборов учень ОЗО  Кожанського ліцею – гімназії з початковою школою та дошкільним відділенням - Нестеренко Ілля, друге місце - учень Пилипівської гімназії з початковою школою - Пустовіт Максим, третє місце - учень Кожанської гімназія з початковою школою - Левіщенко Андрій; серед дівчат  перше місце виборола учениця Триліської гімназії  з початковою школою – Харченко Ірина, друге місце – учениця Пилипівської гімназії з початковою школою – Кудашова Анастасія, третє місце – учениця ОЗО  Кожанського ліцею – гімназії з початковою школою та дошкільним відділенням – Ігнатенко Мар'яна.

У змаганнях з шашок серед хлопців перше місце здобув учень Пилипівської гімназії з початковою школою – Джога Владислав, друге місце – учень Півнянської гімназії  з початковою школою – Пеньківський Іван, третє місце -  учень ОЗО  Кожанського ліцею – гімназії з початковою школою та дошкільним відділенням – Дідоха Павло; серед дівчат  перше місце здобула учениця Пилипівської гімназії  з початковою школою – Зінчук Людмила, друге місце - учениця Триліської гімназії  з початковою школою – Лень Софія, третє місце - учениця Кожанської гімназія з початковою школою – Павліченко Каміла.

У змаганнях з шахів перше місце виборов учень ОЗО  Кожанського ліцею – гімназії з початковою школою та дошкільним відділенням – Діденко Тимур, друге місце - учень Кожанської гімназія з початковою школою – Гарячий Назар, третє місце - учень Триліської гімназії  з початковою школою – Любомський Владислав. 

Переможці змагань отримали масу незабутніх емоцій і вражень та були нагороджені медалями. 

Вітаємо юних спортсменів з перемогою та від душі бажаємо завжди змагатися достойно і чесно, залишаючи будь-якого суперника позаду. Рухайтеся вперед і підкорюйте все нові і нові вершини!!!

 

Світлини заходу можна переглянути за посиланням

https://drive.google.com/drive/folders/1taUP7kZ3ppiqqYCck9x3NeVIbQThcIrT?usp=sharing


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень