A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

Новини

У Півнянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася виставка хлібо-булочних виробів

У Півнянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшли заходи, окремо для 1-4 та 5-11 класів, за єдиною темою "Хліб - усьому голова" ( підготували та провели класні керівники Швець С.М.- зі своїм 2-м класом та Гришко В.Н.- учні 8 класу). Всі класи закладу долучилися до святкової виставки хлібо-булочних виробів.

12:10 23.11.2021

Онлайн-форум учнівської молоді Київщини

19 листопада відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки КОДА, в онлайн-студії КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», відбувся патріотичний онлайн-форум учнівської молоді Київщини, присвячений Дню Гідності та Свободи. Вихованки гуртка "Юні краєзнавці" Півнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів А. Легач, Я. Лановенко та С. Головко мали за честь представити на форумі Кожанську ОТГ.

12:09 22.11.2021

День української писемності у Скригалівському закладі культури

Сьогодні найкращий день, ми дякуємо всім конкурсантам за участь у конкурсі присвяченому Дню української писемності та мови. Ви найкращі! Влаштувати справжнє свято. Сповнене емоцій і блискучих очей. Всім, хто з гідністю виступив тут, Хочемо ми "спасибі" сказати. Розумниці і розумники так тримати!

16:42 18.11.2021

У Півнянському закладі освіти відбувся конкурс «Гарбузовий Fest»

У Півнянському закладі освіти відбувся конкурс «Гарбузовий Fest». Титул короля осені сміливо можна віддавати помаранчевому диву, що зветься гарбузом: він яскраво-рудий, смачний і корисний. І хоча народився гарбуз у далекій Мексиці, і назва в нього також іноземного походження, його дуже люблять в Україні та давно вважають «своїм». Учні  5-11 класів взяли участь у номінаціях конкурсу: 1. Літературна творчість (вірш, казка, есе); 2. Вироби із гарбуза (ліхтарики, вази, годинники, тварини); 3. Кулінарія (рецепт страви із гарбуза. Переможці визначені у кожній номінації та нагороджені дипломами.                                         Конкурс організований та проведений з ініціативи  лідерів учнівського самоврядування закладу.

12:47 16.11.2021

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора Кожанського ЗЗСО І-ІІ ст.

10.11.2021 р. у приміщенні відділу ОКСМ Кожанської селищної ради відбулося засідання комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення  вакантної посади директора Кожанського ЗЗСО І-ІІ ст. Кожанської селищної ради Фастівського району.

15:06 10.11.2021

Вітання від Скригалівського закладу культури

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва щиро вітаю вас з професійним нашим святом! Бажаю Добра, Любові і Краси!Нехай ніколи не згасає творчий вогник у наших серцях.

16:13 08.11.2021

7 листопада відзначаємо річницю звільнення від нацистських загарбників у роки Другої світової війни

На території Кожанської громади відбулося покладання квітів до могил загиблих ветеранів, учасників бойових дій, партизанів, дітей війни – всіх, хто боронив рідну землю на передовій та самовіддано працював у тилу. Пам'ять. Це не просто частина історії. Пам'ять - це наша совість, наш біль, наша гордість. Спасибі вам, батьки й діди, за переможний цвіт весни! Спасибі вам за життя, за врятовану і відбудовану країну. Бережімо мир, цінуймо життя, це - найдорожче!  

09:30 08.11.2021

У Півнянському ЗЗСО І - ІІІ ступенів відбувся місячник шкільних бібліотек

  З метою широкого залучення учнівського та педагогічного колективів  Півнянського закладу освіти до виховання інформаційної культури, любові до книги, культури читання, всебічного сприяння підвищенню методичної майстерності, інформаційної діяльності та краєзнавства в шкільній бібліотеці, запровадження нових традицій та цінностей, з 1 жовтня 2021 року по 31 жовтня 20121 року було проведено:

15:01 05.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень