A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді і спорту
Кожанської селищної ради

Новини

День батька (День тата)

У Волицькому Будинку культури виготовили листівки та сердечки татусям до "Дня Батька".

10:36 17.06.2022

"Говоримо українською"

Мрієте гарно розмовляла українською? Хотіли б, аби Ви та Ваша дітвора практикувала розмовну українську, збагатила усне мовлення, а ще вивчила чимало прислів’їв та приказок? Вам складно одразу пояснити дитині, що воно таке «витребеньки», «кватирка» чи «горнятко»? Не знаєте, чому терпець уривається, коли рак свисне і де Макар телят пасе?

10:11 15.06.2022

онлайн-семінар за програмою «Школа подружнього життя»

31 травня, о 15.00 відбудеться онлайн-семінар за програмою «Школа подружнього життя» (програма рекомендована МОН України для використання в 9-11 класах як курс морально-етичного спрямування та включена до переліків навчальної літератури, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для використання у закладах освіти).

11:51 30.05.2022

Вшанування Героїв Небесної Сотні!

У закладах освіти та Будинках культури пройшли заходи вшанування загиблих за Україну під час Революції Гідності. діти виготовляли паперових ангелів, яких розвішували на деревах, що були свідками розстрілу мирних українців, які відстоювали своє право на гідність.  У закладах освіти та культури було організовано книжкову виставку та виставку малюнків, проведено години пам"яті "А Сотню вже зустріли небеса!".  

10:37 22.02.2022

21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови

21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом. У Скригалівському Будинку культури декламували вірші рідною мовою. "Наша мова" Ю. Рибчинський. Декламує Софія Барановська

08:49 22.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень